Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

Handel in illegale drugs

Handel in verdovende middelen is strafbaar gesteld. U mag geen drugs verkopen, aanbieden of verhandelen. Doet u dit wel, dan kan u dit een hoge straf opleveren.  Politie en justitie houden zich voornamelijk bezig met het opsporen en vervolgen van handel in grote hoeveelheden drugs.

Niet alleen heeft de drugswet de politie meer opsporingsmiddelen gegeven maar op het verhandelen en de productie van drugs staan zware straffen.
Als algemene regel geldt dat u voor drugzaken een gevangenisstraf tussen drie maanden en vijf jaar en een geldboete tussen € 1.000 en € 100.000 kan krijgen. Vergeet niet dat deze boetes moeten vermenigvuldigd worden met 6!

Naast een gevangenisstraf en een geldboete, kan de rechtbank ook alle zaken die verband houden met de inbreuk en die in beslag genomen werden, verbeurdverklaren. De drugwetgeving maakt dit ook mogelijk wanneer ze geen eigendom zijn van de betichte. Bijvoorbeeld: de auto van een vriend waarmee drugs vervoerd werden, of geld dat verdiend werd met dealen.

Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen omdat u wordt verdacht van ‘handel in verboden middelen’ (drugshandel)? De advocaten aangesloten strafrechtadvocatenwijzer zijn gespecialiseerd in drugsdelicten en kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer bij justitie, ook pro deo.

 

Heeft u vragen over het handelen in illegale drugs?

Raadpleeg direct onze intakebalie. Onze juristen kunnen er voor zorgen dat de juiste advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

Kosten

Uw contact met onze intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in drugsdossiers en zijn onafhankelijk. Wij begrijpen het belang van uw privacy en zorgen er voor dat uw informatie zeer discreet behandeld wordt.

Drugsdelicten Advocaten Balie

Bent u verdachte of gedagvaard voor een drugsmisdrijf?
Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten te raadplegen

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00