Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

Over ons

Uw Advocaat Strafrecht

De Drugsdelicten Advocaten Balie is een initiatief van Strafrechtadvocatenwijzer.be. Dit is een gezamenlijk initiatief van diverse individuele strafrechtadvocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel. Met een groot aantal vestigingen door heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur.

Pro deo-advocaat

De Drugsdelicten Advocaten Balie heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. De advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand. U heeft dan recht op een pro-deo advocaat.

 

De beste verdediging

Elke aangesloten advocaat van Drugsdelicten Advocaten Balie staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten. Wij selecteren enkel advocaten met een ruime ervaring in het pleiten van drugsdossiers. Hierdoor kunnen zij u bijstaan met een doelgerichte aanpak, ook pro deo. Neem contact op om te bespreken welke advocaat wij aanbevelen in uw omgeving.

De strafrecht advocaten doen er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Samen met u gaan zij voor een optimale verdediging. De ervaren strafrechtadvocaten hebben drugsdelicten als voorkeursmaterie. Zij kennen het rechtsgebied en de interpretatie hiervan als geen ander.

 

Stel uw vraag

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Drugsdelicten Advocaten Balie op het nummer 03 808 15 87 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via e-mail op ons contactformulier. De juristen van onze intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag in behandeling te nemen.
Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 en op zondagen van 12:00 tot 16:00. Indien gewenst wordt uw aanvraag zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen is dit in de meeste gevallen binnen enkele uren.

Drugsdelicten Advocaten Balie

Advocaten
Werkwijze
Over Ons
Privacy Statement

Drugsdelicten Advocaten Balie

Bent u verdachte of gedagvaard voor een drugsmisdrijf?
Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten te raadplegen

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00