Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

Kris Luyckx

  • Antwerpen, België

  • Over advocaat Kris Luyckx


  • Tel: 03 808 1566

Strafrechtadvocaat Kris Luyckx

In 1994 behaalde Kris LUYCKX aan de Universiteit te Antwerpen zijn licentiaatsdiploma in de rechten en schreef zich in aan de Antwerpse balie. Na met succes de balie-examens te hebben afgelegd bleef hij na zijn stage bij August DESMEDT verbonden aan het kantoor, eerst als medewerker en vervolgens als vennoot.

Als raadsman van één van de grootste banken van het land bekwaamde hij zich verder in het financieel en bancair recht. Ook handelsrecht, aannemingsrecht, familierecht en vennootschapsrecht behoren tot zijn dagelijkse praktijken, verschillende KMO’s en handelaars vonden reeds hun weg naar het advocatenkantoor.

Zijn passie voor het strafrecht en bekwaamheid in het pleiten van correctionele zaken en assisenzaken groeide vanuit zijn stageperiode. Hij trad veelvuldig op in vele media-geladen strafdossiers ondermeer als raadsman van de familie Oulematou in de zaak Hans Van Themsche voor het Antwerpse Hof van Assisen.

Als voortrekker van de bloeiende afdeling strafrecht binnen het kantoor staat hij garant voor een correcte en snelle afhandeling van zowel financieel, fiscaal als economisch en sociaal strafrechtelijk getinte dossiers.

Kris LUYCKX is lid van de commissie strafrecht bij de orde van advocaten te Antwerpen. Tevens zetelt hij als voorzitter van de raad van economisch onderzoek inzake vreemdelingen te Brussel

Advocaat strafrecht Mr. Kris LUYCKX neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.

Advocaat Drugsdelicten

Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten te raadplegen.

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00

Leg uw zaak voor aan onze specialisten


    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verzonden over een beveiligde verbinding. Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement.