Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

mr. Sanne De Clerck

  • Antwerpen, België

  • Over advocaat mr. Sanne De Clerck


  • Tel: 03 808 4677

Strafrechtadvocaat mr. Sanne De Clerck

Advocaat Sanne De Clerck voltooide haar rechtenstudie met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen.

Tijdens haar stage nam zij deel aan verschillende (internationale) pleitwedstrijden. Op de gerenommeerde strafpleitwedstrijd in ’s Hertogenbosch (Nederland) veroverde zij de eerste plaats.

Meester De Clerck heeft jarenlang een bijzondere expertise opgebouwd binnen een groot advocatenkantoor alwaar zij vennoot was en aan het hoofd van het departement Strafrecht stond.

In 2021 richtte zij haar eigen nichekantoor SUE op. Hiermee wil zij helemaal terug naar de essentie van de strafrechtadvocatuur, waarbij de cliënt, zijn zaak en een persoonlijke aanpak centraal staan.

De advocate treedt in spraakmakende strafdossiers op aan de zijde van verdachten en slachtoffers. Zij heeft ondertussen een ruime praktijkervaring opgedaan om haar cliënten op het hoogste niveau te verdedigen.

Sanne De Clerck heeft zich de afgelopen jaren in het bijzonder toegespitst op het behandelen van zedendossiers en drugszaken. Haar aanpak kan een absolute meerwaarde betekenen om de rechter te overtuigen van de onschuld van haar cliënt, dan wel de context te schetsen waarbinnen bepaalde feiten zich hebben voorgedaan teneinde een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen.

Zij heeft in 2015 met vrucht het examen cassatieprocedure in strafzaken afgelegd hetgeen haar in staat stelt haar cliënt van bij het eerste verhoor bij de politie tot op het einde van de procedure bij te staan.

Meester De Clerck is doordrongen van het recht op een eerlijk proces dat aan eenieder – ongeacht de aard van het dossier – dient toe te komen. Zij zal dan ook steeds vechten voor de rechten van haar cliënt. Dit weliswaar in alle discretie.

Advocaat Drugsdelicten

Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten te raadplegen.

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00

Leg uw zaak voor aan onze specialisten


    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verzonden over een beveiligde verbinding. Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement.