Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

Robbie Dewaele

  • Waregem, België

  • Over advocaat Robbie Dewaele


  • Tel: 05 638 0342

Strafrechtadvocaat Robbie Dewaele

Robbie Dewaele werd advocaat aan de balie van Kortrijk in het jaar 2005 en heeft een bijzondere affiniteit met drugsdelicten in diens ruimere specialisatie binnen het strafrecht.

Meester Dewaele behandelt alle verschillende categorieën van drugsdelicten, gaande van het loutere bezit van drugs, tot het gebruik ervan, de aankoop, verkoop, handel en teelt van drugs.

Meester Dewaele heeft de afgelopen jaren verschillende beklaagden bijgestaan die ervan verdacht werden zich in te laten met de handel in verdovende middelen. Dit betrof zowel de handel in cannabis, speed, XTC, cocaïne, heroïne,..

Naast de loutere handel in verdovende middelen heeft meester Dewaele tevens een expertise in het bijstaan van personen die vervolgd worden voor cannabisteelt. Dergelijke misdrijven beperken zich meestal niet tot het loutere drugsdelict maar breiden zich uit naar vermogensrechtelijke misdrijven zoals de diefstal van elektriciteit om de teelt mogelijk te maken. Ook de strafrechtelijke verdediging op de verzwarende omstandigheid dat de beklaagde handelt als lid van een vereniging is meester Dewaele genoegzaam bekend.

Meester Dewaele staat verdachten zowel bij in het vooronderzoek (bijstand bij verhoren, voorlopige hechtenis procedure, de regeling rechtspleging, verdediging voor de Raadkamer en de Kamer van Inbeschuldigingstelling…) als gedurende de procedure ten gronde (strafrechtelijke verdediging voor de correctionele rechtbank of de politierechtbank bij drugsdelicten in het verkeer).

De uitgebreide expertise in drugsdelicten zorgt ervoor dat meester Dewaele eveneens onderlegd is op het gebied van straftoemeting, waarbij voor de beklaagde telkenmale wordt gekeken om de bestraffing tot het minimum te beperken, onder meer rekening houdende met de bijzonderheden van het dossier en het strafregister van de beklaagde.

Ook op het gebied van vorderingen tot verbeurdverklaringen van vermogensvoordelen door het Openbaar Ministerie kan U bij meester Dewaele terecht.

Zijn uitgebreide ervaring en grondige kennis van de procedure en de duidelijke communicatie naar de klant toe, zijn slechts enkele van zijn grootste troeven.

Graag ziet meester Dewaele uw contactverzoek tegemoet voor een consultatie en persoonlijke kennismaking.

Advocaat Drugsdelicten

Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten te raadplegen.

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00

Leg uw zaak voor aan onze specialisten


    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verzonden over een beveiligde verbinding. Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement.