Kalender

7 dagen per week bereikbaar

Belgie-1

Actief in Vlaanderen en Brussel

Intake

Vrijblijvend adviesgesprek

Bellen

03 808 1587

Thibaud Delva

  • Antwerpen, België

  • Over advocaat Thibaud Delva


  • Tel: 03 808 0799

Strafrechtadvocaat Thibaud Delva

Strafrechtadvocaat Mr. Thibaud DELVA behaalde een master in de rechten (UA 2010) en een LLM Europees recht (UniLu 2011).

In 2011 was hij laureaat in de pleitwedstrijd René Cassin voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en werd hij advocaat.

Mr. Delva is geaccrediteerd om op te treden in strafzaken voor het Hof van Cassatie (getuigschrift cassatie in strafzaken OVB 2015).

Daarnaast volgde hij ook een opleiding sociaal en fiscaal strafrecht (UGent – VUB 2020) en treedt op in fraudezaken (oplichting, witwassen, zwartwerk, …)

Er wordt gepleit voor de correctionele rechtbank en het hof van beroep, assisen en cassatie, onder meer betreffende geweldsdelicten, zedenzaken, witteboordencriminaliteit en druggerelateerde misdrijven.

Dagelijks bezoekt hij ook cliënten in de gevangenis en staat deze bij voor de raadkamer en de kamer van inbeschuldigingstelling inzake voorhechtenis, elektronisch toezicht en voorwaardelijke invrijheidstelling.

Advocaat Drugsdelicten

Voorkom strafvervolging door tijdig onze advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten te raadplegen.

Openingstijden Adviesbalie

Ma-Vr: 8.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: 12.00 - 16.00

Leg uw zaak voor aan onze specialisten


    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verzonden over een beveiligde verbinding. Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement.